Digitális munkarendünk

A járványhelyzet kapcsán a kormányfői bejelentések nyomán az iskolák újabb intézkedéseket léptetnek életbe.

Hétfőtől iskolánk 5-12. évfolyamos tanulói digitális munkarendre térnek át. A diákok tanulástámogatását (otthoni tanulásukat) iskolánk új digitális munkarendje határozza meg. Honlapunkon is olvasható, ismerjék meg a dokumentumot!

Visszajelzéseket örömmel veszünk a digitalis@vac.piarista.hu címre.

Új órarendünk ITT érhető el.

 

2020. november 11.

Ősszel számos helyzetre született olyan szabályozó, amely a járványhelyzetben több előforduló nehézséget tud kezelni. Segítettük a huzamosabb ideig otthon (karanténban) lévő diák tanulástámogatását, a helyettesítésre szoruló tanár munkáját, de az iskolai munka Classroom-használatának a rendjét is kidolgoztuk.

Nem ér bennünket váratlanul a kormányfői döntés, azonban több ponton más ez a mostani helyzet, mint a tavaszi volt. Az 5-8. évfolyamos diákok számára hagyományos módon zajlik az iskolai oktatás, az iskola élete számos ponton folytatódik. (Pl. zajlik az őszi előrehozott érettségi, országos tanulmányi versenyek írásbeli fordulóit szervezzük és közel 250 diák iskolai oktatása, annak megszervezése is feladatunk.)

Kedden felkészítettük a felsőseinket (9-12. évf.) arra az időszakra, amely előttünk áll. Számíthatnak ránk! Bízunk abban, hogy az új digitális munkarendünk alkalmas támasz lesz számukra az otthoni, önálló tanulásukhoz, amelyet a tavaszihoz képest több online órával segítjük. 

Az 5-8. évfolyamos tanulókat várjuk az iskolába! Lényegesen kevesebb közlekedővel fognak találkozni utazásuk során. Az iskolában kevesebben lesznek. A helyi biztonsági intézkedések megtartására különös gondot fordítunk (kézfertőtlenítés, általános maszkviselés, hőmérés, csak egészséges diák jöjjön iskolába), amiben példás együttműködést mutattak eddig is diákjaink. A jelenlegi szabályok szerint nekik iskolába kell járniuk.

Ebben a helyzetben különösen fontos, hogy türelmesek maradjunk! A felmerülő nehézségekre igyekszünk megoldást találni.

Figyeljék iskolánk honlapját, friss információkat találnak rajta és a felmerülő közérdekű kérdéseket és válaszokat is közzétesszük.

Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Üdvözlettel:

Kalász Ákos

 

Naptár
Aktuális | Következő események
Naptár Hírek Blog Galéria

Design: Unicial Program: Florka